Logo
България  https://www.zinaarts.com/  Facebook  Instagram

ZinaArts

Лазарина Неделчева - Зина - художник , илюстратор и създател на чудновати герои от Пловдив. Завършила съм магистърска степен  по специалност графика  в НХА. 

Винаги съм рисувала. Изкуството е бягството ми от реалния свят (когато имам нужда от такова) и чувствам, че е много важно за мен да го имам. Да мога да го показвам на всички останали е невероятна възможност, която получих, благодарение на подкрепата на моето семейство и приятели.

Малки неща, стари и забравени, незабележими за другите,  често са начална точка за работата ми.

 

ZinaАrts  съдържа в себе си приказно, чудато и необикновено. 

Духът на този свят може да разкриете в лимитирани серии облекла ZAEK,  вдъхновени от изкуството, удобството, усмивката и доброто усещане в ежедневието ни. 

Тук ще откриете и авторски бижута, кукли, аксесоари и други. Те са стъпка напред в свят на приказки, където никога не се знае какво може да изкочи зад следващия ъгъл. Този свят е на пръв поглед хаотичен, изпълнен с интриги и капризи, но в същото време е тих и меланхоличен.

Всяко едно творение се прави с много внимание, любов и вдъхновение, за да успее то да придаде настроение и индивидуален стил. 

Вие имате чудесно и уникално  присъствие, което трябва да позволите на останала част от света да забележи! Приканваме ви да не го криете, да бъдете себе си и да сте щастливи от това!