Logo

Регистрация

Основна информация за участниците в Bulgaria Tattoo Expo 2024

 

 

Цени на щандове за Артисти / студия за татуировки


Всяко студио или търговски щанд*, може да заяви колкото му е нужно квадратура, кратна на 2, т.е. всеки щанд е с дълбочина 2 метра.
*На всеки Артист му е нужно поне 4м2 (2 х 2м.) минимално работно пространство за да осъществява процеса на татуиране комфортно и с отдаденост.  Например Малък щанд е с размери 2 х 2 метра и в него може да татуира комфортно само един Артист. Двоен щанд е с размери 4 х 2 метра и в него могат да татуират двама и т.н. Всеки допълнителен татуист в запълнен щанд (без да се уголемява щанда), за да бъде обявен като участник в събитието ще трябва да заплати такса за участие 50% от цената на Малък щанд, т.е. 240лв. с ДДС. В случай, че участниците искат да добавят Артист към щанда си и съответно да уголелемят и щанда, то се заплаща само цената за съответния щанд.

 

За всеки Артист (участник) се осигурява*:

1 работна маса (размери 70/50см) /вкл. Фоайе/
2 стола /вкл. Фоайе/
1 разклонител с 3 гнезда /вкл. Фоайе/
2 ролки хартия ZEWA
1 хартиено тиксо
1 широко ПВЦ тиксо
1 ролка ПВЦ фолио
 

За участници във фоайе, се осигурява

1 изложбена маса с размери 180/70см.
1 малка маса (размери 70/50см)
2 стола
1 разклонител с 3 гнезда


*Списъка ще претърпи промени. Залата е достатъчно осветена, но в случай, че имате нужда от допълнително осветление ще трябва да си го осигурите сами. 

Цените: 

Малък щанд / 2 х 2 метра/ - 480 лв. за двата дни на Bulgaria Tattoo Expo
Стандартен щанд / 3 х 2 метра/ - 720 лв. за двата дни на Bulgaria Tattoo Expo
Двоен щанд / 4 х 2 метра/ - 960 лв. за двата дни на Bulgaria Tattoo Expo
Троен щанд / 6 х 2 метра/ - 1440 лв. за двата дни на Bulgaria Tattoo Expo
Фоайе (търговска позиция) - 480лв. за двата дни на Bulgaria Tattoo Expo
Участник добавен в запълнен щанд без промяна на размера му доплаща - 240лв.

*Като всеки щанд по-голям от двоен, цената за м2 (квадратен метър) е 120лв. с ДДС като минимален размер който може да добавите е 2 м2.
*Всички цени са в лева и с включено ДДС

За регистрация на двама и повече Артисти в един щанд е нужно освен да попълни формата + снимки, първия Артист/регистратор да изберете размер на щанда ако съществува такъв в падащото меню. Ако не откривате размера който искате да наемете (напр.8 х 2 метра) избирате "Друг размер (уточнява се в полето коментар)" и размера се описва в коментара към регистрацията (размера на щанда е с допустими размери макс.14 метра ширина и 2 метра дълбочина). Всеки следващ Артист се регистрира като от падащото меню изберате "Участник от вече съществуващо студио" и отново в коментара описвате името на студиото към което се регистрира Артиста. 

Използвайте формата за регистрация като попълните всичките полета. Моля прочетете добре "Условията за участие" с които ще трябва да се съгласите накрая на регистрацията. Регистрация трябва да направи всеки участник. Регистрация може да направи и "Регистратор" който приема същите условия от името на участника/ците от чието име прави регистрацията. В такъв случай ние приемаме, че Регистратора както и Участника който е регистриран от името на Регистратора са приели "Условията за участие".

---

Моля изчакайте.

--- 

-- Подредбата на щандовете започва от залата към ложите. В момента в който залата се запълни с щандове ние ще уведомим и продължаваме да приемаме заявки докато се запълни и зоната на ложите. Имайки предвид това, ние Ви обръщаме внимание да предвиждате добре колко голям щанд ще Ви е нужен, защото когато се запълни зоната на залата ние няма да можем да добавяме/уголемяваме щандове.
 

След което ще получите отговор с информация за плащане в евентуален срок /10 работни дни/. Ако не получим плащане в този срок, заявката Ви се отхвърля. Когато осъществите плащане и ние го потвърдим, по реда на получените потвърдени заявки ще Ви обявим официално в нашата уеб страницаFacebook страница и Instagram