Logo

Регистрация

Основна информация за участниците в Bulgaria Tattoo Expo 2022

 

 

Цени на щандове за Артисти / студия за татуировки


Всяко студио или търговски щанд*, може да заяви колкото му е нужно квадратура, кратна на 2, т.е. всеки щанд е с дълбочина 2 метра. 

При плащане, моля уточнявайте името на вносителя и студиото, за което се плаща таксата за участие.

Цените: 
Малък щанд / 2 х 2 метра/ - 300 лв. 
Стандартен щанд / 3 х 2 метра/ - 420 лв.
Двоен щанд / 4 х 2 метра/ - 560 лв.
XXL щанд / 6 х 2 метра/ - 840 лв. 
*Всички цени са в лева и с включено ДДС

Използвайте формата за регистрация като попълните всичките полета. Моля прочетете добре "Условията за участие" с които ще трябва да се съгласите накрая на регистрацията. Регистрация трябва да направи всеки участник. Регистрация може да направи и "Регистратор" който приема същите условия от името на участника/ците от чието име прави регистрацията. В такъв случай ние приемаме, че Регистратора както и Участника който е регистриран от името на Регистратора са приели "Условията за участие".

Моля изчакайте.

 

 

Ако студиото ще е с повече от един участник, ще трябва да направите регистрация за всеки следващ Артист като презаредите страницата след всяка регистрация. 

След което ще получите отговор с информация за плащане в евентуален срок /10 работни дни/. Ако не получим плащане в този срок, заявката Ви се отхвърля. Когато осъществите плащане, ние ще Ви обявим официално в нашата уеб страница и Facebook страница

 

-------------------------------------

Нашите бъдещи партньори, както и търговци, които искат да бъдат част от Bulgaria Tattoo Expo 2020, могат да направят своята заявка за участие на info@bulgariatattooexpo.com Там ще получат оферта с условия и възможности за участие.