Logo

Иван Пaнайотов - "Пътя на артиста"

бул. „България“, 1463 Ндк, София, България

 
 

Представяме Ви новия семинар на Bulgaria Tattoo Expo и Иван Панайотов - "Пътя на артиста"

Събитието ще се състои в Национален Дворец на Културата София, България.

Семинарът няма да е "типичният", познат на българската тату индустрия. Ще се състои от 2 части (Теория и Практика) и ще бъде представен в 2 два поредни дни.

През тези два дни освен,че ще Ви запозная с работния си процес в най-малките му детайли, докато татуирам на живо пред Вас, но и също така ще ви представя една напълно различна гледна точка, а именно пътя, по който съм минал, за да изградя този тип на работа и резултати. 

По време на семинара ще обърнем внимание в голяма част и на цялостното изграждане на артиста, философия и някои от най-важните уроци и поуки, които съм си взел от хилядите грешки, които съм направил по пътя си.

Семинара има за цел да Ви стимулира да създадете индивидуален начин на мислене, за да можете да изградите своят собствен път. 

Гост на събитието ще бъде един от водещите артисти в стила „Черно-Бял Реализъм” Edgar Ivanov . Той ще бъде рамо до рамо с мен през двата дни от семинара и ще представи своята уникална техника пред Вас!

Преводач на събитието ще бъде друг мой приятел и колега Stanislav Angelov, който като професионалист в сферата на татуировките ще направи всичко възможно да отговри максимално точно на всичките Ви въпроси!

Всеки, който има желание да бъде модел на Едгар моля да се свърже директно с него на edgarivanovtatu@gmail.com или на лично съобщение в инстаграм! С приоритет са татуировки изпълнение в 2дни! Бъдете бързи, защото местата ще се заемат мигновено????????

Очаквайте още много изненади и не забравяйте, че местата са ОГРАНИЧЕНИ. Моля всеки, който иска да бъде част от семинара да изпрати мейл на ivanpanayotovseminar@gmail.com

Също така ВСЕКИ участник в семинара ще получи 10% отстъпка при участие на Bulgaria Tattoo Expo

-------------------------------
Семинарът ще бъде на Български и Английски.
-------------------------------
Скоро ще добавим и програмата на семинара, по дни. 

ПАРТНЬОРИ - Stigma rotary tattoo machine