Logo
България  https://www.luxmellcandles.com  Facebook  Instagram

Luxmell Candles

Ръчно изработени ароматни свещи от соев и кокосов восък с естествен дървен фитил и еко рециклирана опаковка; Аксесоари за свещи; Ръчно изработени ароматни сапуни; Ръчно изработени скрънчита за коса;

"Идеята за създаването на Luxell Candles произлезе от личния ни вкус и страст към свещите. Страст към онова което човек може да сътвори от-до. Буквално...от кутийката, през етикета, избирането на подходящ съд, фитил, създаване на собствен бленд от восък, миксиране на ароматите, до персонализирането на продукта за крайния клиент. Идеята ни е всеки, който получи наш продукт да се почувства поне една идея по-щастлив. Мисията ни е да върнем усмивката на хората, дори и да е за малко, за дължината на един пламък."

При нас ще намерите свещи, опаковани в индивидуална стилна кутия, което ги прави и отлични за подарък за ценителите на бутиковите продукти, и висококачествените аромати. В допълнение на свещите в нашия Pop-Up магазин ще откриете модерните скрънчита на бранда в най-актуалните цветове за сезона и глицеринови сапуни с изключително полезни свойства за всяка тип кожа.