Грозен Ент

 

Грозен Ент. продуцира и разпространява качественото, съвременно българско изкуство в България и по света. Те са културна организация, издателска къща за комикси и артбук издания, анимационно студио за 2D и 3D продукции, учебен център и дори производител на играчки. Работят с най-силните български художници – илюстратори, концепт артисти и аниматори, както и някои от най-талантливите български музиканти.

Шантавото заглавие на фирмата, всъщност е антоним на качествената продукция, която реализира, което личи от скоростното налагане на бранда през последните пет години Настоящем, в студиото на Грозен се работи по 2D сериал, 3D пълнометражен, 22 комикс проекта и се провеждат полезни обучения, с практическа насоченост към Дисни, Пиксар, Дриймуъркс и гейм индустрията.

На Bulgaria Tattoo Expo 2015, всеки колекционер ще има възможността да се сдобие с български комикси и артбук издания от последните 4 год., ръчно изработени играчки с любими герои, разноцветни и весели подложки за чашки, и нещо специално - първата българска екшън фигурка, произведена по комикс на "Грозен Ент."

Най-новите арт сборници, които издателството ще представи са три броя. "The Art of Miro Petrov", „The Artbook of Sybilla Koritareva - 1999-2009“ и "Victor Kalvachev`s Female of the Species"

Цени: от 4 до 35лв.


http://www.grozenentertainment.com/home/
https://www.facebook.com/pages/Grozen-Entertainment/114530995279060 

 

Tags Clouds

Grozen ent