Tattoo Goo

Tattoo Goo официално в България
Представяме ви най-фината смес от изцяло натурални етерични масла и овлажнители специално разработени за бързо лечение и заздравяване на татуирана кожа. Tattoo Goo се грижи не само за вашата кожа, а допринася и за „Живота на вашата татуировка“, част от съставките са предназначени, за оптимално запазване и възстановяване цвета на мастилото на татуировката.
PROCARE ще направи своя дебют на таз годишното “Bulgaria Tattoo Expo”, представяйки първия производител от своето портфолио:
световният лидер в разработването на натурални продукти за лечението и грижа към татуировката, нейното създаване и поддръжка - Tattoo Goo.
Във високотехнологичните заводи на Tattoo Goo се произвеждат най-големият в световен мащаб, брой натурални козметични продукти, специализирани в грижата при всяка стъпка от създаването, през правилното заздравяване до здравословната поддръжка на боди пиърсингите и татуировките
Топ продуктите на Tattoo Goo са признати като лек, който намалява периода, необходим на боди-арт произведенията да придобият завършения си вид. Да заздравеят без риск от инфекции или загуба на цветовете и да се запазят дълго здрави и красиви.
Потърсете Tattoo Goo в най-добрите арт студия и се консултирайте с артистите за най-подходящият за вас продукт и начина на употреба.
Заповядайте на щанда на PROCARE на третото издание на “Bulgaria Tattoo Expo” на 16-17 април в зала 3 на НДК и бъдете първите, които ще изпробват и ще се запознаят с цялата гама от продукти без аналог.
Нашият екип е подготвил много промоции и изненади за посетителите и ценителите, както и възможности за срещи с артистите, студията и специализираните магазини, желаещи да се присъединят към дистрибуторската мрежа и станат част от семейството на PROCARE.BG

Tattoo GooTattoo Goo

Tags Clouds

Tattoo Goo